Αρχική

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

  
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
 
Η αποστολή των προϊόντων μας πραγματοποιείται είτε με το δικό μας δίκτυο μεταφορών, είτε με τη Γενική Ταχυδρομική στις περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής που περιγράφονται πιο κάτω λίστα. Στις υπόλοιπες περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής, όπως και σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα, οι αποστολές πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη Γενική Ταχυδρομική.
 
Οι παραδόσεις γίνονται εντός 24h μόνο για τις περιοχές της κάτωθι λίστας που εξυπηρετούνται από το δικό μας δίκτυο:
 
Αθήνα Γαλάτσι Περιστέρι Αιγάλεω Αγ. Βαρβάρα Χαϊδάρι
Ίλιον Πετρούπολη Αγ. Ανάργυροι Αχαρνές Λυκόβρυση Ηράκλειο
Νέα Ιωνία Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Κηφισιά Νέα Ερυθραία Μαρούσι
Μελίσσια Χαλάνδρι Βριλήσσια Αγ. Παρασκευή Φιλοθέη Νέο Ψυχικό
Παλαιό Ψυχικό Χολαργός Παπάγου Ζωγράφος Καισαριανή Βύρωνας
Ηλιούπολη Αργυρούπολη Γλυφάδα Βουλιαγμένη Βάρη Βούλα
Γλυφάδα Ελληνικό Νέα Σμύρνη Αλιμος Αγ. Δημήτριος Υμηττός-Δάφνη
Καλλιθέα Ταύρος Κορυδαλλός Αγ. Ι. Ρέντης Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο
Μοσχάτο Νίκαια Πειραιάς Πέραμα    
 
Οι ώρες παράδοσης συμφωνούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μας με τον πελάτη. Εφόσον η επικοινωνία αυτή δεν καταστεί εφικτή εντός 4h από την παραγγελία δεν δύναται να πραγματοποιηθεί παράδοση εντός 24h.
 
Για τις περιοχές της Αττικής που δεν περιλαμβάνονται στην ανωτέρω λίστα η παράδοση πραγματοποιείται σε 2 εργάσιμες ημέρες, ενώ οι παραδόσεις εκτός Αττικής πραγματοποιούνται σε 5-7 εργάσιμες.
 
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν μας δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε τις διαδικασίες παράδοσης.
 
Νωπά Προϊόντα
Η αποστολή των νωπών προϊόντων πραγματοποιείται αποκλειστικά στις περιοχές που αναφέρονται στην ανωτέρω λίστα και μόνο με το δικό μας δίκτυο μεταφορών. Στο βάρος των νωπών προϊόντων προστίθενται 500gr (ανά παραγγελία), που αφορούν το βάρος συσκευασίας σε συνθήκες ψύξης.
 
Χρεώσεις
  • Στις περιοχές του Πειραιά "Καλλίπολη", "Χατζηκυριάκειο", "Πειραϊκή", "Ζέα", "Πηγάδα", "Βρυώνη", "ΟΛΠ", "Καστέλα", "Μικρολίμανο", "Πασαλιμάνι", "Λιμάνι", "Κέντρο", "Τερψιθέα" με Τ.Κ. 18531, 18532, 18533, 18534, 18535, 18536, 18537, 18538 & 18539 δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας και βάρους.
  • Για παραδόσεις εντός Αττικής, δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής εφόσον η αξία των προϊόντων της παραγγελίας υπερβαίνει τα 50,00€. Για παραγγελίες όπου η αξία τους είναι μικρότερη, η μεταφορά επιβαρύνεται με 3,00€.
  • Για παραδόσεις εκτός Αττικής, δεν χρεώνονται έξοδα εφόσον η αξία των προϊόντων της παραγγελίας υπερβαίνει τα 60,00€. Για παραγγελίες όπου η αξία τους είναι μικρότερη, η μεταφορά επιβαρύνεται με 6,50€.
  • Η αντικαταβολή δεν χρεώνεται για τις περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής που αναφέρονται στην ανωτέρω λίστα. Για τις υπόλοιπες περιοχές (σε ολόκληρη την Ελλάδα) χρεώνεται κόστος αντικαταβολής 4,00€ μέχρι βάρος 2kg και επιπλέον 1,70€ για κάθε υπερβάλλον kg.

Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής υπολογίζονται αυτόματα μόλις εισαχθεί ο Τ.Κ.


 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
 
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας (Αγ. Μαρίνας 38, Καλλίπολη, Πειραιάς) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας στο 2104529329. 
 
Παραλαβή από το κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί και μετά από τηλεφωνική παραγγελία (τηλ. 2104529329), δίχως ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας στο e-shop μας.
 

  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογικών ημερών από την ημερομηνία αγοράς μόνο για μη νωπά προϊόντα και υπό την προϋπόθεση να μην έχουν ανοιχθεί και να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία τους. Για την επιστροφή τους απαιτείται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία (τηλ. 2104529329).
 
Επιστροφές στο κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή).
 
Στην περίπτωση αποστολής του προς επιστροφή προϊόντος στο κατάστημά μας (Αγ. Μαρίνας 38, Καλλίπολη, 18539 Πειραιάς), τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.
 
Μετά την από πλευράς μας παραλαβή του προϊόντος και τον έλεγχο της κατάστασής του, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονιστεί η διαδικασία επιστροφής του αντιτίμου του.