Αρχική

Όροι χρήσης και συναλλαγής

Όροι χρήσης και συναλλαγής

 
Όροι και προϋποθέσεις πωλήσεων
 
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος www.tragreecetional.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους.
 
Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό.
 
Οι αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν τον αναλογούν Φ.Π.Α. (13% και 23% αναλόγως το προϊόν).
 

 
Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή
 
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ' αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.
 
Δυνατότητα έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop υφίσταται εφόσον πληρούνται οι διατάξεις περί δικαιοπρακτικής ικανότητας του Ελληνικού Δικαίου, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
 

 
Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
 
Το σύνολο του περιεχομένου του site www.tragreecetional.gr συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση», μετάφραση τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.
 

 
Τρόποι πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που αναγράφονται στην Οριστικοποίηση της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε, ή κατά την παραλαβή του από το φυσικό κατάστημά μας (Αγ. Μαρίνας 38, Καλλίπολη, Πειραιάς) εφόσον το επιθυμείτε.
 
2. Με πληρωμή μέσω PayPal (η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal).
 
3. Με τραπεζική κατάθεση στους κάτωθι λογαριασμούς:
  • Εθνική Τράπεζα: 13900160477 (IBAN: GR5301101390000013900160477)
  • Τράπεζα Eurobank:  0026.0462.48.0200198058 (IBAN: GR9602604620000480200198058)
* Δικαιούχος: Λιβανίδης Μάριος
 
4. Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας το οποίο εγγυάται την ασφάλεια των πληρωμών σας με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Το www.tragreecetional.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 

 
Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας πατώντας στο κουμπί διαγραφή. Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν.

2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν στο χώρο σας μπορείτε να καλέσετε το 2104529329 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
 

 
Περιορισμός ευθύνης
 
Το site www.tragreecetional.gr δεν έχει ευθύνη για άμεση ή έμμεση απώλεια ή ζημία που οφείλεται σε περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.tragreecetional.gr ούτε φέρει ευθύνη για αποζημίωση ή αποκατάσταση οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας εξ' αιτίας της χρήσης του περιεχομένου αυτού.
 
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αναφέρουμε: απώλεια κέρδους ή λειτουργίας, απώλεια ευκαιριών ή οικονομιών, κάθε απώλεια που οφείλεται σε εκπρόθεσμη ή ανολοκλήρωτη διανομή περιεχομένου, σε ελλιπές ή λανθασμένο περιεχόμενο και σε όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με αυτό. Το site www.tragreecetional.gr δεν εγγυάται την αδιάλειπτη και χωρίς σφάλματα λειτουργία της ιστοσελίδας.
 
Οι παραπάνω περιορισμοί δεν ισχύουν στην περίπτωση που η απώλεια προκλήθηκε εξ' αιτίας απάτης ή δόλου από πλευράς www.tragreecetional.gr και θα εφαρμοστούν μόνο στο μέτρο που επιτρέπουν οι νόμοι και οι κανόνες του Ελληνικού Δικαίου.