Αρχική

Ιστορικό

Ιστορικό

  •  ..............          →   Η Αργυρώ και ο Μάριος σκέφτονται τη δημιουργία ενός καταστήματος που να προωθεί τα Ελληνικά Παραδοσιακά Προϊόντα. Έχοντας ως παρακαταθήκη την προσωπική δοκιμή αμέτρητων παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα, αποφασίζουν να υλοποιήσουν τη σκέψη τους ενάντια στα προστάγματα των καιρών.

 

  •  Δεκέμβριος 2015   →   Η λέξη "Traditional" παντρεύεται με τη λέξη "Greece" και, ως λογοπαίγνιο, δημιουργείται η επωνυμία του καταστήματος... Το "TraGreeceTional".

 

  • 01.03.2016   →   Το φυσικό κατάστημα "TraGreeceTional" ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό το οποίο, αντιλαμβανόμενο την ποιότητα των προϊόντων και τις χαμηλές τιμές, το αποδέχεται αμέσως και το αγγαλιάζει.

 

  • 01.06.2016   →   Τίθεται σε λειτουργία του ηλεκτρονικό κατάστημα eshop "TraGreeceTional", το οποίο εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και παρέχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής.

 

Εργαζόμαστε καθημερινά για την ταχεία και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η δε αναζήτηση νέων ποιοτικών Ελληνικών Παραδοσιακών Προϊόντων δεν σταματάει ποτέ. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, ενώ είμαστε πρόθυμοι να εντοπίσουμε και να φέρουμε στο κατάστημα (φυσικό & ηλεκτρονικό) οποιοδήποτε προϊόν επιθυμήσετε.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!!!!